artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.21: Verhage Rotterdam-Nesselande, Rotterdam

Cafetaria Top 100 32

Deze Verhage bevindt zich in het gelijknamige winkelcentrum in Rotterdam. Water aan de voorkant en verder omringd door veel hoogbouw weet deze Verhage er toch uit te springen met de formule-eigen rode parasols en vlaggen en de terrasschermen.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.21: Verhage Rotterdam-Nesselande, Rotterdam

Productpresentatie (koffie, verse jus, broodjes, frites en snacks) en hygiëne krijgen bij deze formule veel aandacht, zo ook bij Nesselande. Ook de medewerkers ogen verzorgd en begroeten de gasten vriendelijk.

Opmerkelijk is de grote kinderspeelhoek en de tweede verdieping met extra zitplaatsen. Hier kun je je kroost rustig mee naar toe nemen. Wel met grote kans dat de kinderen niet meer naar huis willen. Aan tafel eten we onze frites uit een plastic bakje met een prettig achtergrondmuziekje. Ondertussen genieten we van het uitzicht op de Siciliëboulevard van Rotterdam. 

Verhage Rotterdam – Nesselande
Maltaplein 11
3059 XW Rotterdam
Verhage.nu

Reageer op dit artikel