artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.20: Verhage Berkel en Rodenrijs Gouden Hart, Berkel en Rodenrijs

Cafetaria Top 100 33

Deze Verhage in winkelcentrum Gouden Hart is in oktober pas een jaar open. Het is de tweede vestiging van ondernemer Ruben Leijs in Berkel en Rodenrijs. Mooie pui met veel stopkracht.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.20: Verhage Berkel en Rodenrijs Gouden Hart, Berkel en Rodenrijs

Waarom zou je nog boodschappen gaan doen bij de Jumbo ertegenover terwijl je hier alles kunt krijgen? Wel moeten we binnen bijna zoeken naar de bakwand! Meer in het oog springt koffie, ijs en appeltaart. Gelukkig serveren ze hier zeker nog lekkere frites en snacks, maar natuurlijk ook broodjes en menu’s.

De zaak ziet er piekfijn uit, mooi interieur, leuke speelruimte voor kinderen en een zitje met comfortabele fauteuils. Binnen zijn er ongeveer zestig stoelen en de mensen die er zitten, worden vakkundig te woord gestaan door de medewerkers. Als we aan het eten zijn, komt netjes iemand vragen of alles naar wens is en ook voor het afscheid van de gasten is aandacht. Hulde daarvoor. 

Verhage Berkel en Rodenrijs – Gouden Hart
Westpolderstraat 19
2652 KW Berkel en Rodenrijs
Verhage.nu

Reageer op dit artikel