artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.17: Snackhouse LOBO, Alkmaar

Cafetaria Top 100 90

Deze kleine cafetaria met een duidelijke buurtfunctie heeft haar zaakjes goed op orde. Twintig zitplaatsen binnen en op elke stoel is het goed toeven.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.17: Snackhouse LOBO, Alkmaar

Vanzelfsprekend is het schoon en presenteren ze het assortiment bij Lobo op een aantrekkelijke manier. Anders hadden ze natuurlijk geen recht op een plaats in deze Top 100.

We zijn nieuwsgierig waar de naam ‘Lobo’ vandaan komt: het is Spaans voor wolf, niet zomaar een wolf, maar een wolf die een prooi vangt, het beste en lekkerste daarvan opeet en de rest laat liggen voor de andere dieren. Vandaar de naam Lobo. Wij willen alleen het beste van het beste en de rest laten we liggen.’

Naast de snackbar is Lobo ook erg actief in catering: zowel broodjes, salades als hapjes. De snackbar heeft een eigen bestel-app en bezorgt aan huis. Naast een mooie positie in deze Top 100, genoot Lobo dit jaar ook van een nominatie als ‘beste retailer van Alkmaar’.

Snackhouse Lobo
Herenweg 47
1829 AB Oudorp/Alkmaar
Snackbarlobo.nl

Reageer op dit artikel