artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.15: Verhage Spijkenisse, Plateau

Cafetaria Top 100 32

Al van verre wordt onze aandacht getrokken door Verhage Plateau in Spijkenisse. Deze positieve ervaring noteren we vast. Vervolgens vallen de medewerkers in positieve zin op.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.15: Verhage Spijkenisse, Plateau

‘Zoals we hier worden geholpen, wensen we overal in Nederland te worden geholpen’, noteert onze vakjury. Zowel buiten als binnen oogt het netjes en verzorgd. Ook de medewerkers zelf zien er keurig uit. Ook zijn aanbiedingen zowel buiten als binnen goed zichtbaar. Binnen zijn voldoende schermen en andere afbeeldingen van producten te zien zodat we geen hinder ondervinden van het ontbreken van de vitrines.

Verhage Spijkenisse verzorgt haar gasten goed: met tijdschriften, kinderstoelen, een speelhoekje en gratis wifi. Hier kun je beginnen met koffie en gebak en afsluiten met een diner. We gaan dus nog lang niet naar huis… Complimenten voor de mooie sprong van plaats 72 vorig jaar naar 15 nu. 

Verhage Spijkenisse – Plateau
Plateau 44
3202 GM Spijkenisse
Verhage.nu

Reageer op dit artikel