artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.14: Eetpaleis ’t Vosje, Berlicum

Cafetaria Top 100 76

De naam zegt het al: Eetpaleis ’t Vosje. En een paleisje is het! Mooie grote zaak, vlotte medewerkers en werkelijk alles ziet eruit om door een ringetje te halen. Geen enkel lampje is defect.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.14: Eetpaleis ’t Vosje, Berlicum

Veel producten uit eigen keuken, zowel snacks als saus. De zaak heeft maar liefst tachtig zitplaatsen binnen en veertig buiten op het zeer verzorgde terras. Bij binnenkomst komt het lekkers ons tegemoet in de duidelijke communicatie van producten op de grote schermen.

Lokale betrokkenheid blijkt uit de regionale bedrijven die we zien langskomen op deze schermen. Klanten met een voordeelpas genieten altijd 5 procent korting; daarnaast is de pas ook bij andere ondernemers in de buurt goed voor voordeeltjes. Gasten in Berlicum kunnen gebruikmaken van wifi en ook zelfs hun fiets bijladen bij
’t Vosje.

Eetpaleis ’t Vosje
Mercuriusplein 86
5258 AW Berlicum
Eetpaleis-tvosje.nl

Reageer op dit artikel