artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.12: Het Oude Raedthuys, Cothen

Cafetaria Top 100 11

Het pand alleen al is een plaatje. Flinke stopkracht en een karakteristieke uitstraling hier in Cothen. Binnen een modern en zeer schoon interieur. Verse bloemen op tafel en kunst aan de muur.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.12: Het Oude Raedthuys, Cothen

Als gast voel je je thuis; we worden vriendelijk te woord gestaan. Een collega die binnenkomt om aan de werkdag te beginnen, krijgt ook een spontane begroeting. Ze hebben zin om hier te werken. Alle producten worden overduidelijk op de beeldschermen boven de counter en aan de muur weergegeven. De beelden wisselen ook en vervelen daarom geen moment. Telkens zie je weer iets nieuws. Ook de borden buiten aan de muur nodigen uit.

Het assortiment is breed, ook voor de lunch. Het spaarsysteem heet hier het ‘klantenpassie’. Elke euro is goed voor 1 punt en die punten kun je ten goede laten komen aan een lokale sportvereniging. Sparen voor producten uit de eigen snackbar kan ook.

Het Oude Raedthuys
Dorpsstraat 21
3945 BJ Cothen
Hetouderaedthuys.nl

Reageer op dit artikel