artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.11: Whizz Burger, Renesse

Cafetaria Top 100 91

Zeeland is goed vertegenwoordigd in de top van deze Cafetaria Top 100. Renesse mag trots zijn op haar Whizz Burger.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.11: Whizz Burger, Renesse

De zaak is recent gerestyled en dat is verrassend goed gebeurd; moderne kleuren en een nieuw toilet. Op het terras prijkt tevens nieuw meubilair en achter de schermen is het heerlijk vertoeven. Vanzelfsprekend is het schoon en ziet het geheel er uitnodigend uit. Het jonge ondernemerspaar past steeds nieuwe dingen toe en ze doen dit met een aanstekelijk enthousiasme. We worden er gewoon blij van.

Vermeldenswaardig is de vriendelijke en correcte benadering van de medewerkers. Als de wachttijd te lang dreigt te worden, springt een collega snel bij. Je kunt zien dat het personeel er echt plezier in heeft.’ Na afloop van ons bezoek willen we zelf ons dienblad opruimen, maar dit wordt ons uit handen genomen. ‘Dat doen wij voor u.’
Complimenten ten slotte voor de online bestelmogelijkheden.

Whizz Burger
Lange Reke 8
4325 AA Renesse
Whizzburger-renesse.nl

Reageer op dit artikel