artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.100: Restaria Reintje, Duizel

Cafetaria Top 100 18

Cafetaria-Restaria Reintje doet haar naam eer aan: ‘Het lijkt wel een restaurant. Ziet er zeer netjes uit’, noteert de vakjury over de ruimte die wordt omschreven als een mix van restaurant en cafetaria.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.100: Restaria Reintje, Duizel

Opvallend is er de grote kinderhoek en het speeltoestel. ‘Top, hier is duidelijk over nagedacht.’ Dat wordt bevestigd als we een bezoek brengen aan de overigens zeer verzorgde website. Daar staat dat Reintje kinderfeestjes organiseert met onbeperkt ranja en frietjes. Wat een feest!

De vakjury neemt plaats in de ruimte waar gasten de bestellingen afhalen. Daar missen we de aandacht van de medewerker. ‘Even vragen of het heeft gesmaakt, wordt wel gewaardeerd.’ Het neemt niet weg dat de vakjury tevreden Reintje verlaat. ‘Deze cafetaria hoort thuis in de Top 100. Het is een mooie zaak met voor elk wat wils, ook voor kinderen.’ 

Restaria Reintje
Wolverstraat 30
5525 AS Duizel
Reintje.eu

Reageer op dit artikel