artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.10: Kwalitaria Delifrance Kamperland, Kamperland

Cafetaria Top 100 16

Zo wil je geholpen worden in een cafetaria,’ noteert de jury na het bezoek aan Kamperland. ‘Alles glimt, er is een fijn terras, de medewerkers ogen verzorgd, maken oogcontact, zijn spontaan en schotelen me ook nog eens heerlijke frites voor. Alles klopt hier.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.10: Kwalitaria Delifrance Kamperland, Kamperland

In de zaak veel aandacht voor het assortiment (ook veel brood) en de marketing daarvan. Mag ik Kwalitaria Délifiance Kamperland een voorbeeld voor de branche noemen?’

Dat mag! Vindt ondernemer Johan Sandee – actief in de lokale politiek voor het CDA – vast niet erg. Zijn bedrijf ging in dezomer van 2014 van start en is dagelijks vanaf 9.00 uur open. Zondag openen de deuren om 12.00 uur. Dat hij lol heeft in zijn vak, blijkt uit zijn tijdlijn op Facebook: ‘Niemand is perfect maar als frietbakker scheelt het verdomd weinig’. Sluiten we ons bij aan. De jury sluit af met: ‘Hier horen we vast nog meer van.’

Kwalitaria Délifrance Kamperland
Ruiterplaatweg 27
4493 PG Kamperland
Kamperland.kwalitaria.nl

Reageer op dit artikel