artikel

Cafetaria Top 100 2015-2016 nummer 8: t Pakhuis Horeca & Catering Service, De Klomp

Cafetaria Top 100

’t Pakhuis Horeca & Catering Service in De Klomp levert het bewijs geen eendagsvlieg te zijn in de Top 100.

Cafetaria Top 100 2015-2016 nummer 8: t Pakhuis Horeca & Catering Service, De Klomp

Het milieubewuste en veelzijdige bedrijf wist vorig jaar als nieuwkomer op plaats 48 een mooie notering te bereiken, maar verrast nu helemaal met deze reuzesprong. De combinatie van cafetaria en restaurant is mooi doorgevoerd. De inrichting is stijlvol, eigentijds en knus. Het overdekte zitgedeelte buiten geeft extra mogelijkheden.

De nadruk ligt duidelijk op duurzaam en verantwoord. Zo zijn in het assortiment streekgebonden producten opgenomen. De aanbiedingen zijn minder duidelijk zichtbaar. Klachten worden op een goede manier opgelost, maar de jury wil als tip meegeven ze voortaan te registreren. Daar kun je je voordeel mee doen. Verder scoort de goed georganiseerde zaak louter dikke voldoendes. Er is een oplaadplaats voor elektrische fietsen. Een gedeelte van de productieruimte is volledig ingericht voor glutenvrije producten. Dat verdient een pluim. Er wordt gedacht in
kansen, zoals de gerichte trainingen voor het personeel. Daarmee haalt ’t Pakhuis een hoog niveau.

’t Pakhuis Horeca & Catering Service
Pakhuisweg 3a
6745 XA De Klomp
www.t-pakhuis.nl

Reageer op dit artikel