artikel

Cafetaria Top 100 2015-2016 nummer 7: Het Strandhuys, Bergen op Zoom

Cafetaria Top 100

Het Strandhuys maakt snel naam. De moderne eetgelegenheid in Bergen op Zoom baart als nieuwkomer in de Top 100 opzien met deze uitzonderlijke prestatie. De zaak van Frank Roks en Rian Punt bestaat immers amper drie jaar.

Cafetaria Top 100 2015-2016 nummer 7: Het Strandhuys, Bergen op Zoom

Het credo van Het Strandhuys luidt: ‘proef, geniet en beleef.’ Dat maakt deze fraai gelegen cafetaria helemaal waar. Interieur en exterieur hebben een luxe, verzorgde en uitnodigende uitstraling. Daarbij spelen ook de aantrekkelijke sfeerafbeeldingen en de leuke decoraties een belangrijke rol. Er is sprake van een duidelijk herkenbare huisstijl.

Durf, discipline en doorzettingsvermogen zijn leidend voor de ondernemers. Dat zie je terug in het doordachte concept. De omstandigheden lenen zich daar ook voor. De bijzondere en goed bereikbare locatie aan De Boulevard op de Bergse Plaat zorgt voor veel traffic. Klanten profiteren er van volop gratis parkeer gelegenheid en een werkelijk prachtig uitzicht. Zeker in het seizoen is het mooi ingerichte terras met 120 zitplaatsen van grote waarde. De indeling binnen is functioneel, maar gezellig.

Het assortiment bestaat voor een flink deel uit verse en gezonde producten. Echte verse friet vormt een belangrijke onderscheidende factor. Dat geldt ook voor de diverse warme en koude broodjesspecialiteiten, maaltijdsalades en verse sappen. Met Earth Coffee, een fairtrade koffie,draagt Het Strandhuys bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Verder zijn de verpakkingen honderd procent composteerbaar.

De doelgroep kinderen krijgt speciale aandacht. Er is een leuke speelhoek voor ze ingericht, waar ook aan educatie wordt gedaan. De kids leren er waar frietjes vandaan komen en hoe ze worden gemaakt. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst, is de achterliggende gedachte. Met de huidige manier van ondernemen iet de toekomst er voor Het Strandhuys rooskleurig uit.

Het Strandhuys
Boulevard 55
4617 HB Bergen op Zoom
www.hetstrandhuys.nu

Reageer op dit artikel