artikel

Cafetaria Top 100 2015-2016 nummer 6: Plaza ’t Wapen van Stellendam, Stellendam

Cafetaria Top 100

Het is een mooi jaar voor Plaza ’t Wapen van Stellendam. De multifunctionele zaak eindigde op plek 20 in de Terras Top 100 en scoort helemaal hoge ogen in deze Cafetaria Top 100, waar het overigens al jaren een vaste waarde is.

Cafetaria Top 100 2015-2016 nummer 6: Plaza ’t Wapen van Stellendam, Stellendam
(c) Roel Dijkstra / Foto: Joep van der Pal Stelende - Jeroen Andernach (L) en Adriaan Breen van het Wapen van Stellendam

Kortom, we hebben hier te maken met een onvervalst topbedrijf. Dat is niet zo gek, want de ondernemers Adriaan Breen (rechts op de foto) en Jeroen Andernach nemen hun vak uiterst serieus en blijven ondanks hun jarenlange ervaring scherp. ‘Durven en doen’ is de slogan van het op elkaar ingespeelde duo.

Breen is al 38 jaar actief bij ’t Wapen van Stellendam, dat hij geleidelijk uitbouwde. Andernach ondersteunt hem sinds 2011. In dat jaar ging het roer om, het moest anders. Daarom kreeg de cafetaria een nieuwe uitstraling. Het was het juiste antwoord op de economische crisis. Het luxe fastfoodbedrijf met comfortabele zitplaatsen profiteert sindsdien onder de vlag van Plaza van groei. Ook het assortiment werd uitgebreid. De huiselijke en ontspannen sfeer bleef overeind, want gastbeleving is het toverwoord bij ’t Wapen van Stellendam. In uitstraling, onderhoud, persoonlijk contact maar zeker ook in kwaliteitsproducten. Het zorgt voor klantenbinding. Het veelzijdige horecabedrijf moet het hebben van dorpsbewoners en verenigingen, maar vormt ook een pleisterplaats voor toeristen.

De betrokkenheid met de buurt zie je terug in een actieve rol tijdens evenementen en in sponsoring. Het draagt bij aan naamsbekendeid en een positief imago. Er wordt samengewerkt met andere regionale bedrijven, waardoor er streekproducten op de kaart staan en gezamenlijke arrangementen mogelijk worden. Catering is een sterk onderdeel. De kracht zit in het leveren van maatwerk. Verder doet het bedrijf goede zaken met de ‘Tafeltje dek je’ service.

Brasserie – Cafetaria – Partycentrum – Catering en Partyservice 
’t Wapen van Stellendam
Voorstraat 2
3251 BD Stellendam
www.wapenvanstellendam.nl

Reageer op dit artikel