artikel

Cafetaria Top 100 2015-2016 nummer 43: Verhage Dordrecht, Dordrecht

Cafetaria Top 100

Laten we eerlijk zijn: vestigingen van Verhage gooien steevast hoge ogen. Zowel in de Cafetaria Top 100 als zijn voorganger Cafetaria van het Jaar. Verhage Dordrecht is andermaal een mooi voorbeeld. Het bedrijf klopt van binnenkomst tot afscheid.

Cafetaria Top 100 2015-2016 nummer 43: Verhage Dordrecht, Dordrecht

Er is direct oogcontact met de gast. De behandeling is correct, snel en vriendelijk. De prachtige counter en geblokte stenen vloer zijn blikvangers. De vloeren achter de counter zijn schoon, het toilet op de bovenverdieping idem dito. Wel lagen er wat etensresten onder de tafel waar de jury aanschoof tijdens zijn bezoek. Verder doet Verhage Dordrecht zijn motto eer aan: ’Alle gasten moeten in de watten worden gelegd.’

Verhage Dordrecht
Van Eesterenplein 134
3315 KV Dordrecht
www.dordrecht.verhage.nu

Reageer op dit artikel