artikel

Cafetaria Top 100 2015-2016 nummer 41: Kwalitaria De Daltons, Voorthuizen

Cafetaria Top 100

Actieve ondernemer Robbert de Veen trad op als adviseur van Mark Rutte. De Veen gaf de premier mee dat de Drank- en Horecawet toe is aan een herziening, omdat men nu ten opzichte van winkels met twee maten meet.

Cafetaria Top 100 2015-2016 nummer 41: Kwalitaria De Daltons, Voorthuizen

De Veen kent zijn pappenheimers. Dat zie je terug in zijn bedrijf. Dat oogt top. Kanttekening: door de openheid van het interieur kan het onoverzichtelijk overkomen. Tijdens piekdrukte blijven medewerkers vriendelijk en beleefd. De stopkracht is enorm. Een jurylid zegt hierover onverbloemd: ‘Je kunt eigenlijk niet om De Daltons heen!’

Kwalitaria De Daltons
Hoofdstraat 151
3781 AD Voorthuizen
www.dedaltons.kwalitaria.nl

Reageer op dit artikel