artikel

Cafetaria Top 100 2015-2016 nummer 4: Verhage Waddinxveen, Waddinxveen

Cafetaria Top 100

Deze nieuwe zaak werd op 20 november geopend en maakt gelijk enorm veel indruk.

Cafetaria Top 100 2015-2016 nummer 4: Verhage Waddinxveen, Waddinxveen
(c) Roel Dijkstra / Foto: Joep van der Pal Waddinxveen - Verhage - Barbara Peters

De zaak is, net als Floriande op nummer 11 in deze lijst, eigendom van Marco en Gisela Honsbeek, maar wordt uitgebaat door Barbara Peeters (foto) en Carlos van den Berge. De nieuwe cafetaria ziet er strak uit. Het exterieur heeft een moderne uitstraling. Het interieur maakt een open en uitnodigende indruk. Het zitgedeelte ademt de ambiance van een restaurant.

De jury wordt op verschillende punten prettig verrast. De sfeer is professioneel en huiselijk, een goed gekozen combinatie. Zo is de beleefde en vriendelijke medewerkster een prima gastvrouw. Ze maakt spontaan een praatje en bijverkoop gebeurt op een aangename en doeltreffende manier. De bestelling is snel klaar, zoals je van een fastservicebedrijf mag verwachten. De frietjes worden netjes in een leuk doosje gepresenteerd. De vele menu’s en plates krijgen terecht veel aandacht in de communicatie, daar zijn immers mooie marges op te halen. De promotie ervan gebeurt op een duidelijke manier en prikkelt om er iets extra’s bij te kopen, aldus het jurylid. De mooie ijshoek heeft een aparte en goed zichtbare servicecounter. Kinderen worden soms in de watten gelegd met een springkussen voor de zaak of een waterfontein. Dit draagt bij aan de stopkracht.

Verhage Waddinxveen
Gouweplein 5
2741 MW Waddinxveen
www.waddinxveen.verhage.nu

Reageer op dit artikel