artikel

Cafetaria Top 100 2015-2016 nummer 39: Cafetaria De Hossenbos, Vierpolders

Cafetaria Top 100

Moderne en gastvrije zaak met een frisse uitstraling. Op detailniveau valt nog wat vooruitgang te boeken, zoals de stopkracht.

Cafetaria Top 100 2015-2016 nummer 39: Cafetaria De Hossenbos, Vierpolders

De bereidingstijd was tijdens het jurybezoek wat aan de lange kant door enkele grote bestellingen. De medewerkers zijn oprecht vriendelijk. Klanten staan hier echt centraal en worden professioneel geholpen. De presentatie met lcdschermen is verzorgd. De Hossenbos heeft mooie website en ook de andere communicatiemiddelen zoals Twitter en Facebook worden benut. Bovendien wordt op de site een bestel- app gepromoot, waarmee met een smartphone kan worden besteld.

Cafetaria De Hossenbos
Hossenbosdijk 1
3237 KD Vierpolders
www.cafetariadehossenbos.nl

Reageer op dit artikel