artikel

Cafetaria Top 100 2015-2016 nummer 33: Snacksalon Het Middelpunt, Wezep

Cafetaria Top 100

Snacksalon Het Middelpunt van de familie Van der Weerd is geen verrassing op de lijst. Het bedrijf dient als voorbeeld voor andere ondernemers, van wie er al veel hun ogen hebben uitgekeken in deze indrukwekkende zaak.

Cafetaria Top 100 2015-2016 nummer 33: Snacksalon Het Middelpunt, Wezep

Duurzaamheid en innovatie zijn hier sleutelbegrippen. Een echt fastservicebedrijf ook, ervaart het jurylid. Want je wordt vlot en goed geholpen. De mogelijkheden van narrowcasting worden optimaal benut. De productpresentatie is strak en overzichtelijk. Ook de aanbiedingen zijn duidelijk zichtbaar. Andere pluspunten zijn het ruime aantal parkeerplaatsen en de prima stopkracht.

Snacksalon Het Middelpunt
Zuiderzeestraatweg 587
8091 CR Wezep
www.snacksalonhetmiddelpunt.nl

Reageer op dit artikel