artikel

Cafetaria Top 100 2015-2016 nummer 19: Verhage Dorrestein, Nieuwerkerk a/d Amstel

Cafetaria Top 100

Er is sprake van een warm welkom en een vriendelijke en snelle bediening. De wachttijd is kort, hier wordt duidelijk efficiënt gewerkt. Het afhaal- en zitgedeelte van de fraai ogende zaak zijn goed afgescheiden, en dat zorgt voor rust in het restaurant.

Cafetaria Top 100 2015-2016 nummer 19: Verhage Dorrestein, Nieuwerkerk a/d Amstel

Alles ziet er mooi en schoon uit. Maar overdreven sprankelend is het niet, plaatst een jurylid als kleine kanttekening. De inrichting oogt sfeervol en de presentatie – onder andere via narrowcasting – overstijgt het gevoel van een cafetaria. Dat komt ook door de professioneel doorgevoerde productbeleving. De producten zijn van goede kwaliteit en alles wordt netjes op een bord geserveerd.

Verhage Dorrestein
Dorrestein 1
2912 BC Nieuwerkerk aan de IJssel
www.dorrestein.verhage.nu

Reageer op dit artikel