artikel

Cafetaria Top 100 2015-2016 nummer 14: Kwalitaria ’t Luifeltje, Burgum

Cafetaria Top 100

Een voorbeeld voor veel cafetaria’s.
Zo deelt de jury een mooi compliment uit aan de gedreven ondernemer Bauke van der Meer, die al bijna dertig jaar in het vak zit. Met Kwalitaria ’t Luifeltje weet hij een warm familiegevoel te creëren, zowel onder de gasten als het personeel.

Cafetaria Top 100 2015-2016 nummer 14: Kwalitaria ’t Luifeltje, Burgum

Het stijlvolle maar toch knusse interieur draagt daar op de juiste wijze aan bij. Alles klopt in deze laagdrempelige zaak die midden in de samenleving staat en een typische dorpsfunctie heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is bij ’t Luifeltje zeker geen onderschoven kindje. Dat zie je terug in sponsoring, het regelmatig steunen van goede doelen en een milieuvriendelijke werkwijze.

Kwalitaria ’t Luifeltje
Schoolstraat 11
9251 EA Burgum
www.tluifeltje.kwalitaria.nl

Reageer op dit artikel