artikel

Cafetaria Top 100 2015-2016 nummer 13: Eetwinkel ’t Hoekje, Ouddorp

Cafetaria Top 100

Opnieuw een mooie notering voor Eetwinkel ’t Hoekje, dat vorig jaar op de 15e plaats eindigde. De zaak van Patrick Bezuijen, zijn vrouw Nathalie en zijn vader Piet vierde dit jaar het 5-jarig jubileum. Dat ging gepaard met veel acties. Want het is belangrijk om in beeld te blijven, aldus de actieve ondernemers.

Cafetaria Top 100 2015-2016 nummer 13: Eetwinkel ’t Hoekje, Ouddorp

’t Hoekje heeft een aantrekkelijke uitstraling, inclusief een mooie productpresentatie. Met menu’s doet het bedrijf goede zaken, maar ook de maaltijdenservice voor ouderen is een schot in de roos. Op de trends gemak, lekker en gezond wordt goed ingespeeld met verse groente, aardappelen en vlees van lokale partijen. De zaak is onlangs overgestapt van Plaza naar Eetwinkel.

Eetwinkel ’t Hoekje
Stationsweg 1
3253 AP Ouddorp
www.cafetariathoekje.nl

Reageer op dit artikel