artikel

Cafetaria Top 100 2015-2016 nummer 11: Verhage Floriande, Hoofddorp

Cafetaria Top 100

De ontvangst is hartelijk en professioneel bij Verhage Floriande. Het bedrijf staat onder leiding van de enthousiaste en gedreven Marco en Gisela Honsbeek. De topzaak heeft zijn sporen al ruimschoots verdiend.

Cafetaria Top 100 2015-2016 nummer 11: Verhage Floriande, Hoofddorp

Het scoorde al eerder goed in de Top 100 en vorig jaar werd medewerker Carlos van den Berge uitgeroepen tot Parel van de Fastservicebranche. )ok dit jaar wordt de jury niet teleurgesteld. Over de kwaliteit van de friet is de keurmeester duidelijk: stevig en lekker knapperig, niet vet of zout en geen kleine stukjes. Ze zijn niet alleen smaakvol, ze worden ook leuk gepresenteerd. Daar kun je mee voor de dag komen.

Verhage Floriande
Almkerkplein 62
2134 DR Hoofddorp
www.floriande.verhage.nu

Reageer op dit artikel