artikel

Ranglijst Cafetaria Top 100 2014

Cafetaria Top 100

Bon Appetit in Rijsbergen is de nieuwe nummer 1 in de Cafetaria Top 100. Het bedrijf van Kim en Edwin van Es werd zowel door de mystery visitors als de vak- en hoofdjury unaniem als absolute top beoordeeld. Alida’s Smulpaleis in Roden van Alida en Jan Willems eindigt op plaats 2 en stijgt daarmee liefst zeventien plekken. Snackpoint Zöstere in Susteren haalde vorig jaar de ranglijst niet, maar komt dit jaar binnen op plaats 3.

Ranglijst Cafetaria Top 100 2014

1. Bon Appetit, Rijsbergen

Na jarenlang tegen het goud te hebben aangeschurkt, is 2014 dan eindelijk het jaar voor Bon Appetit in Rijsbergen. De cafetaria van Edwin en Kim van Es werd zowel door de mystery visitors als door de vak- en hoofdjury unaniem als absolute top beoordeeld.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

2. Alida’s Smulpaleis, Roden

Publieksprijswinnaars en superstijgers. Alida’s Smulpaleis heeft weer een mooie prestatie geleverd. Als enige Noordelijke afvaardiging in de top-10, gaat deze topcafetaria er dit jaar vandoor met het zilver
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

3. Snackpoint Zöstere, Susteren

Snackpoint Zöstere wist vorig jaar de Cafetaria Top 100 niet te halen. Dit jaar slaat het bedrijf van Roger en Marlie Gielen echter hard toe: de cafetaria is dit jaar de hoogste nieuwe binnenkomer op plek drie. De jury was onder de indruk van het vakmanschap en de netheid.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

4. Family, Fijnaart

Henk en Annette van Lenten hebben een top-cafetaria. Dat bewijzen ze al jaren. Een welverdiende vierde plek zorgt ervoor dat Family Fijnaart voor het tweede jaar op rij in de top-5 staat.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

5. Restaria Lunchroom De KomEet, Schijndel

Stefan en Katja van Oss, zetten hun denderende entree van 2013 door en komen dit jaar de top-5 binnen. De ondernemers de werknemers van de KomEet in Schijndel maken indruk op jury en mystery visitors.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

6. Kwalitaria ’t Centrum, Oostvoorne

Kwalitaria ’t Centrum in Oostvoorne kwam vorig jaar als snelste stijger terecht op plek 30. Dit jaar meldt het familiebedrijf zich zelfs in de top van de lijst. ‘De service is excellent en de productbehandeling zorgvuldig en netjes.’
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

7. Kwalitaria XL, Best

Na binnenkomst, voel je je meteen welkom bij Kwalitaria XL in Best. Dit is niet zomaar een cafetaria, maar een bedrijf waar je uit eten gaat. Hier voelt de gast zich helemaal te gast, zoals het hoort.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

8. Eethuis ’t Pleintje, Etten-Leur

’t Pleintje streeft naar 100 procent gasttevredenheid. Het bedrijf beseft dat je dit alleen bereikt als je medewerkers tot in de puntjes instrueert en betrekt.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

9. Cafetaria Brasserie Family Lisse, Lisse

Family Lisse maakt een glorieuze comeback in de Cafetaria Top 100. Het bedrijf zakte vorig jaar van 4 naar 50. Nu is de cafetaria-brasserie met stip terug aan de top.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

10. Het Oude Raedthuys, Cothen

Het Oude Raedthuys in Cothen beseft ten volle dat de gast zijn enige bestaansrecht is. En dus wordt deze van binnenkomst tot vertrek in de watten gelegd.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 


» Bekijk hier de nummers 11 t/m 20 van de Cafetaria Top 100 2014

Reageer op dit artikel