artikel

Cafetaria Top 100 2014 nummer 99: Snackpoint de Sticht, Ammerstol

Cafetaria Top 100

Nieuw in de ranglijst! Snackpoint de Sticht in Ammerstol van Pieter Hoo­gendoorn vierde eind vorig jaar het 10-jarig jubileum. Hij hield een mooie actie voor de Voedselbank. Dit typeert de ondernemer. ‘Hij neemt zijn verantwoordelijkheid. Richting goede doelen, maar ook voor zijn medewerkers is hij een goede werkgever. Het is een goed geschoold team’, noteert de jury.

Cafetaria Top 100 2014 nummer 99: Snackpoint de Sticht, Ammerstol

Complimenten zijn er ook voor het ruime assortiment en de jury geeft een extra schouderklopje voor de visproducten. De Sticht is er voor bedrijven, gezinnen, ouderen, jeugd et cetera. Gasttevredenheid voor al deze doelgroepen staat hoog op de agenda bij Hoogendoorn.

Reageer op dit artikel