artikel

Cafetaria Top 100 2014 nummer 91 t/m 100

Cafetaria Top 100

Bekijk hier de nummers 91 tot en met 100 van de Cafetaria Top 100 2014.

Cafetaria Top 100 2014 nummer 91 t/m 100

91. Kwalitaria Velden, Velden

Kwalitaria Velden eindigde vorig jaar op plek 3 in de strijd om de Publieksprijs, met 707 stemmen maar net achter de nummer 2, die 751 stemmen had. Het bedrijf van Joost Vanhommerig, sinds 2005 eigenaar, ligt centraal in Velden en heeft over aanloop dan ook niet te klagen.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

92. Plaza Polly, Bemmel

Twee jaar geleden winnaar van de titel ‘Beste kleine cafetaria’ en ook dit jaar – wel met een lichte daling – een notering in de lijst voor Plaza Polly van de broers Frank en Rob Polman en Jesper, Robs zoon. Volop gastvriendelijkheid en kwaliteit.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

93. Snack- en Broodjeshuis Jongman, Assen

Assen telt twee locaties van Snack- en broodjeshuis Jongman. De vestiging in deze ranglijst bevindt zich aan de Groningerstraat in de stad. Er is beperkte ruimte voor een terras. Toch is er stopkracht door een aantal zitjes, twee uitnodigende bankjes en een stoepbord.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

94. ’t Eiland Nunspeet, Nunspeet

’t Eiland in Nunspeet vergezelt dit jaar haar zusje uit Dronten weer in de Cafetaria Top 100. Al eerder wist het bedrijf noteringen te behalen in deze ranglijst. Dat ze er niet stilzitten, blijkt uit ons jurybezoek. Er wordt hard gewerkt aan nieuw meubilair en andere tafelbladen.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

95. Eethuis Snackbar Charlie, Emmen

Maar liefst drie bedrijven uit Emmen zijn vertegenwoordigd in deze Top 100 waarvan Charlie er één is. Opvallend aan Eethuis en Snackbar Charlie is het mooie, strakke terras met grote houten banken en tafels.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

96. Cafetaria-Eethuis Het Busstation, Zuidwolde

Een mooie notering voor Cafetaria Eethuis het Busstation in Zuidwolde. De jury wordt heel hartelijk ontvangen door het ondernemerspaar van het Busstation. Maar de gasten krijgen – gelukkig – dezelfde warme ontvangst.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

97. Kwalitaria Waddinxveen, Waddinxveen

Deze voormalige Vork-vestiging gaat nu door het leven als Kwalitaria. Het bedrijf stond al eerder in de Top 100 van Snackkoerier en heeft dit jaar weer een mooie positie veroverd. De concurrentie is tenslotte erg groot.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

98. Kwalitaria ’t Middelpunt, Emmer-Compascuum

De nieuwe eigenaar van ’t Middelpunt in Emmer-Compascuum, Kevin Siersema (22), weet de top 100-notering van dit bedrijf vast te houden. Een mooie prestatie voor deze jonge ondernemer. Hij wordt dan ook nog gecoacht door de oud-eigenaar Erwin Arling.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

99. Snackpoint de Sticht, Ammerstol

Nieuw in de ranglijst! Snackpoint de Sticht in Ammerstol van Pieter Hoogendoorn vierde eind vorig jaar het 10-jarig jubileum. Hij hield een mooie actie voor de Voedselbank. Dit typeert de ondernemer.
>Bekijk hier het juryrapport

 

 

100. Kwalitaria ’t Krinkelhoekje, Frans Loeffen, Oss

We sluiten deze mooie Top 100 met Kwalitaria ’t Krinkelhoekje van Frans Loeffen in Oss. Vorig jaar nog bij de aanraders – een omweg waard – nu de Top 100 binnengedrongen. De zaak zit aan een doorgaande weg en heeft een kleine overdekte serre.
> Bekijk hier het juryrapport

Reageer op dit artikel