artikel

Cafetaria Top 100 2014 nummer 9: Cafetaria Brasserie Family Lisse, Lisse

Cafetaria Top 100

Family Lisse maakt een glorieuze comeback in de Cafetaria Top 100. Het bedrijf zakte vorig jaar van 4 naar 50. Nu is de cafetaria-brasserie met stip terug aan de top.

Cafetaria Top 100 2014 nummer 9: Cafetaria Brasserie Family Lisse, Lisse

Het schitterende bedrijf met 150 zitplaatsen binnen en buiten liet het ­vorig jaar afweten op het punt van servicesnelheid. Dit neemt niet weg dat Family Lisse van formidabel niveau was en is. Immers: de kwaliteit van de producten en de atmosfeer waren dik in orde en zijn dit nog altijd. Family Lisse is met zijn veelzijdigheid toegespitst op de huidige marktvraag. Het richt zich met verve op zowel eters ter plekke als afhalers en bezorging.

Eigenlijk alles klopt bij dit bedrijf. Dat mag geen verwondering wekken. De ondernemer stelt zichzelf namelijk voortdurend vragen als ‘Hoe kan het nog beter?’ en ‘Waarmee kan ik mijn gast verrassen?’ De antwoorden op deze vragen leiden ertoe dat Family Lisse steeds een stapje verder komt. Het resultaat is een schitterend bedrijf met mooie presentaties, uiterst vriendelijke medewerkers én een topterras dat zorgt voor een enorme uitstraling en stopkracht.

Reageer op dit artikel