artikel

Cafetaria Top 100 2014 nummer 81 t/m 90

Cafetaria Top 100

Bekijk hier de nummers 81 tot en met 90 van de Cafetaria Top 100 2014.

Cafetaria Top 100 2014 nummer 81 t/m 90

81. Verhage Delfgauw – De Emerald, Delfgauw

Uitbater Ruben Leijs (1978) werkt sinds zijn negentiende bij Verhage. Eerst als medewerker, nu als ondernemer in Delfgauw. Het trendy fastfoodrestaurant in het winkelcentrum heeft een uitgebreid assortiment en serveert menu’s.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

82. Cafetaria Brobbel, Harskamp

De gastgerichtheid is dik in orde bij dit bedrijf van Anton Brobbel Dorsman dat gevestigd is in het hart van een kleine gemeenschap van 35.000 inwoners op de Veluwe. De gemiddelde besteding is hoog en het personeel maakt er een sport van om de bestelling van vaste gasten voor de bestelling al te weten.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

83. Plaza de Ketting, Emmeloord

Onze overallindruk is dat het hier goed zit met de gastvrijheid. Vriendelijke bediening en een verzorgde productpresentatie. Tafels worden direct na vertrek van gasten schoongemaakt. De werkruimtes zijn netjes en sanitair is tip top in orde.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

84. Kwalitaria Duurstede, Wijk bij Duurstede

Anita en Harry de Bresser maakten afgelopen zomer de overstap van Smulwereld naar Kwalitaria. Ze vinden deze formule beter bij hen passen. ‘Onze lijfspreuk: stilstaan is achteruit hollen.’ Ons jurylid signaleert dat deze cafetaria het goede imago van de branche hoog wil houden.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

85. Kwalitaria Délifrance Zwolle Zuid, Zwolle

Aantrekkelijke zaak met leuk terras voor de deur en vriendelijke, goedverzorgde medewerkers. Onderneemster Michelle Li vindt het belangrijk dat haar personeel goed op de hoogte is van het assortiment om gasten te adviseren.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

86. Plaza Vorden, Vorden

Deze cafetaria heeft een zeer gevarieerd aanbod aan gezonde producten, zo signaleert ons jurylid. Plaza Vorden is  gelegen in een Gelders dorp en ziet er verzorgd uit. Je moet het wel even weten te vinden, want het huisvest in een steeg.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

87. Eethuys Airborne, Renkum

Het eerste dat opvalt, is de fraaie ligging van Eethuys Airborne. Met een 110 zitplaatsen tellend terras dat schitterend uitkijkt over de weilanden en de Renkumse heide. Enkele jaren geleden was dit nog een eenvoudige ‘snackkeet’.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

88. Cafetaria Amber, Klundert

Een gedreven ondernemer die met twee familieleden deze strak ogende cafetaria runt. Binnen is alles keurig schoon en fris, buiten zou meer stopkracht aanwezig mogen zijn. Met een andere cafetaria in de straat kan een uitnodigend zitje voor de deur wonderen doen.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

89. Cafetaria Heino, Heino

Cafetaria Heino wijzigde begin 2014 de koers. Eigenaar Roland Molenaar nam afscheid van de Plaza formule en ging na een verbouwing onder eigen naam verder. Het bedrijf stond enkele jaren in deze lijst als Plaza Heino, als laatste in 2012 op plek 69.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

90. Family Kerkplein, Heemskerk

Fraai gelegen tegenover de kerk aan – hoe kan het ook anders – het Kerkplein. Dit is een locatie met veel horeca, competitie genoeg dus. Maar deze Family-vestiging weet op te vallen met onder meer een uitgebreide menukaart.
> Bekijk hier het juryrapport

 


» Bekijk hier de nummers 91 t/m 100 van de Cafetaria Top 100 2014

Reageer op dit artikel