artikel

Cafetaria Top 100 2014 nummer 8: Eethuis ’t Pleintje, Etten-Leur

Cafetaria Top 100

’t Pleintje streeft naar 100 procent gasttevredenheid. Het bedrijf beseft dat je dit alleen bereikt als je medewerkers tot in de puntjes instrueert en betrekt.

Cafetaria Top 100 2014 nummer 8: Eethuis ’t Pleintje, Etten-Leur

Er is dus veel aandacht voor het personeelsbeleid. Men houdt regelmatig functioneringsgesprekken. Bovendien vindt vier keer per jaar een teammeeting plaats. Jaarlijks houdt ’t Pleintje een gastenenquête, die een respons heeft van 20 procent. Indien de uitkomsten hiertoe aanleiding geven, leidt het onderzoek direct tot aanpassingen. Het laat zien dat het bedrijf zijn gasten serieus neemt en koestert. Het bedrijf dat in 2011 werd verbouwd, straalt in al zijn voegen uit dat iedereen meer dan welkom is.

Hierbij heeft ’t Pleintje zeker ook oog voor zijn directe omgeving. Men is ­betrokken bij de buurt en zwerfafval is uit den boze. De gast wil immers een schone, veilige en aantrekkelijke entourage. Verder staat de versbeleving voorop. Sprekend is wat dit betreft het aanbod van liefst 22 verschillende broodsoorten. Een blikvanger in de zaak is de mand met gratis fruit op de counter.

Reageer op dit artikel