artikel

Cafetaria Top 100 2014 nummer 71 t/m 80

Cafetaria Top 100

Bekijk hier de nummers 71 tot en met 80 van de Cafetaria Top 100 2014.

Cafetaria Top 100 2014 nummer 71 t/m 80

71. Cafetaria ’t Lambertje, Boxtel

Cafetaria ’t Lambertje in Boxtel draait al vijf volle jaren mee en verwerft dit jaar eindelijk een verdiende plek in de Cafetaria Top 100. De zaak wordt gerund door jonge mensen, die allemaal de SVO-opleiding doorliepen.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

72. Cafetaria de Violier, Almelo

Bij De Violier staat iedereen met beide benen op de grond. Jeroen Olthof kiest bewust voor kwaliteit boven kwantiteit. De ondernemer denkt op een stapsgewijze manier vooruit. Wat vraagt de markt en wat willen en kunnen wij?
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

73. Eetpaleis ’t Vosje Groote Wielen, Rosmalen

Eetpaleis ’t Vosje Groote Wielen is één van de drie Vosjes in Rosmalen. Bedrijfsleider Roy van Veghel en het personeel halen alles uit de kast om hun gasten te binden. Die krijgen met voordeelpassen bijvoorbeeld korting op producten..
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

74. Plaza De Komeet, Uden

De Komeet ligt prachtig en goed zichtbaar op een plein in Uden. De voorkant van het pand ziet er keurig uit. Eigenaar Ben Ruwiel zou geen ondernemer zijn als hij niet constant zoekt naar nieuwe mogelijkheden voor extra omzet..
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

75. Snackpoint Het Trefpunt, Apeldoorn

Er is een duidelijke visie binnen de bedrijfsvoering van Snackpoint Het Trefpunt in Apeldoorn. Het bedrijfsmotto van deze kleine, maar verzorgde cafetaria is: ‘Elke dag één fan erbij krijgen’. Het Trefpunt begon daarom ook al vroeg met het thuisbezorgen van internetbestellingen.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

76. Snackers, De Lier

Een uniek koppel staat aan het roer van deze nieuwkomer: de broers Wouter en Roel Blansjaar. Snackers in De Lier noteert, met al een plek in de AD-friettest, nu een tweede prijs. De frietzak en het softijsje voor de deur zijn onderdeel van de strategie om kinderen, en ouders, naar binnen te krijgen.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

77. De Pitstop, Scherpenzeel

Bij cafetaria De Pitstop staan een goed product en de vriendelijke en oprechte manier van serveren centraal. Het interieur zorgt voor een huiselijke sfeer, welke gasten als zeer prettig ervaren. Ondernemer Berto Veenvliet denkt veel na over de toekomst, want de concurrentie is moordend.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

78. Plaza Wassenburg, Emmeloord

Waar bij Plaza Wassenburg Mark Coppes als eigenaar op de vloer staat, is zijn vrouw de wind onder zijn vleugels wat de administratie betreft. De persoonlijke aandacht voor de gast is optimaal. De cafetaria valt iets weg aan de drukke winkelstraat.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

79. Kwalitaria-Délifrance Delft, Delft

Nieuwkomer Kwalitaria-Délifrance Delft is volgens de site de plek ‘waar snacken eten wordt’. Harry de Bresser is een enthousiaste en gedreven ondernemer, vindt ons jurylid. Dat enthousiasme mist hij bij het personeel tijdens zijn bezoek.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

80. Verhage Fastservice, Rotterdam

Ons jurylid voelt zich meteen thuis in deze cafetaria. Iedere bezoeker wordt netjes begroet en herkend. Deze Verhage Fastservice is een echte buurtzaak in een wijk met 55-plussers en met veel vaste gasten.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 


» Bekijk hier de nummers 81 t/m 90 van de Cafetaria Top 100 2014

Reageer op dit artikel