artikel

Cafetaria Top 100 2014 nummer 7: Kwalitaria XL, Best

Cafetaria Top 100

Na binnenkomst voel je je meteen welkom bij Kwalitaria XL in Best. Dit is niet zomaar een cafetaria, maar een bedrijf waar je uit eten gaat. Hier voelt de gast zich helemaal te gast, zoals het hoort.

Cafetaria Top 100 2014 nummer 7: Kwalitaria XL, Best

Gedrevenheid, passie voor het vak en enthousiasme spatten er af bij Kwalitaria XL in Best. Ja, hier stelt men alles in het werk om iedereen een warm welkom te bereiden en tevreden te stellen. Sprekend is wat dit betreft de wijze waarop het bedrijf klachten afhandelt. Kwalitaria XL inventariseert bij elke klacht of de oorzaak ligt in de bedrijfsvoering. Indien dit het geval blijkt, schroomt men niet de werkwijze op punten aan te passen. Het standpunt is dat je van fouten alleen maar beter kunt worden, en zo is het! Het vermelden waard is dat na elke klacht een persoonlijke excuuskaart wordt gestuurd aan de gast die niet 100 procent tevreden was.
Het moge duidelijk zijn, bij Kwalitaria XL in Best staan eerlijkheid en transparantie voorop. De wijze waarop aardappelen tot friet worden gesneden, is hiervan ook een exemplarisch voorbeeld. Dit gebeurt in de zaak, onder de ogen van de gast. Veel aandacht besteedt Kwalitaria XL verder aan milieu, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. Van led-verlichting en afvalscheiding tot elektrisch vervoer en het gebruik van grondwater. Op het verlanglijstje staat nog de aanschaf van zonnepanelen. Daarbij toont de cafetaria volop betrokkenheid bij de gemeenschap en goede doelen. Het bedrijf van ondernemer Jos van Alphen en de zijnen presteert al jaren op een constant hoog niveau. Iedereen zal zich nog herinneren dat de Bestse cafetaria, die destijds nog door het leven ging onder de naam Eetplezier, in 2007 de eerste positie behaalde in de Cafetaria Top 100.

Reageer op dit artikel