artikel

Cafetaria Top 100 2014 nummer 66: Verhage Fast Food Zuidplein Rotterdam, Zuidplein Rotterdam

Cafetaria Top 100

Welkom in deze lijst Verhage Fast Food Zuidplein Rotterdam. Eigenaar René de Mie is een ervaren onder­nemer die veel over zijn bedrijf weet te vertellen. Hij beoogt een huiselijke sfeer uit te stralen waar de gast een momentje rust kan pakken. Het is immers altijd hectisch binnen winkelcentrum Zuidplein.

Cafetaria Top 100 2014 nummer 66: Verhage Fast Food Zuidplein Rotterdam, Zuidplein Rotterdam

De ondernemer kiest er daarom bewust voor om in het zitgedeelte geen tv-schermen te hebben. De Mie probeert een band op te bouwen met zijn gasten en besteedt daarom veel aandacht aan aftersales. Daarmee is deze Verhage een voorbeeld voor andere cafetaria’s.

Reageer op dit artikel