artikel

Cafetaria Top 100 2014 nummer 61 t/m 70

Cafetaria Top 100

Bekijk hier de nummers 61 tot en met 70 van de Cafetaria Top 100 2014.

Cafetaria Top 100 2014 nummer 61 t/m 70

61. Cafetaria De Groene Vlinder, Tilburg

Na de verbouwing van twee jaar geleden voldoet De Groene Vlinder aan alle eisen voor een topcafetaria. Eigenaar Wilbert Broos en zijn bedrijfsleider laten een erg professionele indruk achter en het personeel zorgt voor goede gastvrijheid.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

62. Cafetaria Eeterij ’t Stamhuijs, Schijndel

’t Stamhuijs wil graag vooral ambacht uitstralen en diversiteit in menu’s leveren. Met de huidige opzet is het bedrijf hierin prima geslaagd. De plaatselijke slager snijdt en vermaakt zijn vlees tot verkoopbare producten voor de cafetaria.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

63. Snackbar Wip-in, Callantsoog

Een heuse Facebook-stoel waarop je de zaak kunt liken, of niet. Snackbar Wip-in van Jorgen Ruhl in Callantsoog benut de mogelijkheden van sociale media zo op een originele manier. De gasten blijven ook betrokken door regelmatige updates.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

64. Eetpaleis ’t Vosje Raadhuisstraat, Rosmalen

Bij Eetpaleis ’t Vosje in Rosmalen is er over veel dingen erg goed nagedacht. Zijn er producten vergeten bij de bestelling? Dan bezorgt ’t Vosje die na. Voor een duidelijk beeld van haar eigen functioneren laat het bedrijf een mystery guest langskomen.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

65. AnyTyme Snackerij & Speeltuin Ommen, Ommen

Het exterieur bij AnyTyme Snackerij ziet er, na de grootschalige verbouwing, pico bello uit. Het terras is puntgaaf en voorzien van leuke decoraties. De aangelegen speeltuin heeft een prachtig toestel en ouders kunnen vanuit een ruime setting hun kinderen goed in de gaten houden.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

66. Verhage Fastfood Zuidplein, Rotterdam

Welkom in deze lijst Verhage Fast Food Zuidplein Rotterdam. Eigenaar René de Mie is een ervaren ondernemer die veel over zijn bedrijf weet te vertellen. Hij beoogt een huiselijke sfeer uit te stralen waar de gast een momentje rust kan pakken.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

67. Nose4Food, Zeist

De verse frieten van Nose 4 Food in Zeist zijn voortreffelijk van smaak. Bij de cafetaria van Hans Geurds staat gastgerichtheid hoog in het vaandel en dat zit hem ook in de producten. In de zaak kun je terecht voor een informeel praatje.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

68. Plaza De Frietkraam, Mill

De nummer 68 in onze lijst heeft het interieur nog niet zo lang geleden vernieuwd en het resultaat ziet er strak uit. De keuken bereidt, naast producten uit het vet, ook zelfgemaakte soep, stamppotten, nasi en bami. Een kleine tip: voeg een prijslijst bij het assortiment.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

69. Verhage Vlaardingen, Vlaardingen

De nog geen jaar oude Verhage Vlaardingen mag er absoluut zijn. De grote opening zorgt ervoor dat gasten gemakkelijk naar binnen lopen. Medewerkers zijn getraind om direct contact te maken. Binnen is een ballonnenboom te vinden en leuke decoraties.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

70. Lifeline Food & Drinks, Ridderkerk

Het totale welkomgevoel is bij Lifeline duidelijk aanwezig. Het personeel staat te popelen om te helpen. De zaak is van binnen fris met witte, oranje en gele tinten. Door de mooie open keuken kan de gast meekijken bij het bereiden van de bestelde lekkernijen.
> Bekijk hier het juryrapport

 


» Bekijk hier de nummers 71 t/m 80 van de Cafetaria Top 100 2014

Reageer op dit artikel