artikel

Cafetaria Top 100 2014 nummer 51 t/m 60

Cafetaria Top 100

Bekijk hier de nummers 51 tot en met 60 van de Cafetaria Top 100 2014.

Cafetaria Top 100 2014 nummer 51 t/m 60

51. Verhage Dordrecht, Dordrecht

Hoe dichterbij Dordt, hoe rotter het wordt. Die uitspraak gaat in ieder geval niet op voor Verhage Dordrecht. De cafetaria zit in de lift en stijgt dit jaar van plek 76 naar 51. Bij aankomst trekt het grote en aanlokkelijke terras direct de aandacht.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

52. Eethuys de Lind, Oisterwijk

In het voorjaar van 2014 hebben eigenaren Mark Verwey en Cindy van den Boogaard een ijssalon toegevoegd aan hun cafetaria. Bedoeld om nog meer in te spelen op toeristen. Tijdens ons jurybezoek ligt de ijs- en snackvitrine er mooi bij.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

53. Mieja’s Snelbuffet, Oude Pekela

Deze kleine snackbar is zowel binnen als buiten erg netjes. Binnen is dat onder andere te danken aan de vloeistofdichte PVC-vloer. Mieja’s Snelbuffet in Oude Pekela is in goede handen bij Arjen Nieman. Complimenten van de jury voor de nette en strakke manier van de opslag.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

54. Snackpoint De Passage, Wolvega

De medewerkers van Snackpoint De Passage nemen hun gasten serieus. Het enthousiasme straalt er vanaf bij onze nummer 54. Klachten worden adequaat opgelost. Het interieur is, afgezien van de hoeveelheid posters, folders en andere zaken, erg sfeervol.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

55. Plaza Hendriks, Elst

Plaza Hendriks is van veraf al duidelijk te zien door de vlaggen en het terras met de Plaza-uitstraling. Het bedrijf ziet er schoon en verzorgd uit. Ondernemer Pascal Hendriks beoogt een totaalconcept, waarin de gast centraal staat.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

56. Cafetaria De Hossenbos, Vierpolders

Bij cafetaria De Hossenbos groet het personeel gasten erg hartelijk en daarmee maken zij een geweldige eerste indruk. Eigenares Marijke van de Velde stelt snelheid en kwaliteit voorop en de medewerkers komen over als een goed team.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

57. Cafetaria-Eethuis Family Heestede, Heemstede

Family Heemstede maakt een geweldige sprong in de top 100. De adviezen van vorig jaar zijn ter harte genomen en opgevolgd. De goed onderhouden cafetaria is schoner en sneller dan ooit. Bezoekers krijgen een hartelijk welkom.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

58. Plaza Gennep, Gennep

Bij Plaza Gennep geldt ‘Aan de kassa besteld, aan tafel gebracht’. Er is veel persoonlijke aandacht voor de gast. Ondernemer Henri Geurts houdt de concurrentie, markt en naaste omgeving goed in de gaten. De jury adviseert daarbij meer sociale media in te zetten.
> Bekijk hier het juryrapport

59. Plaza ’t Snackhuus, Ruurlo

Gevestigd naast de kerk van Ruurlo. Een zeer nette en verzorgde cafetaria met een fijn terras. Opmerkelijk is de hoge mate van maatschappelijk verantwoord ondernemen van eigenaar Rob Dolphijn. Snackhuus Ruurlo ondersteunt Villa Pardoes en is sponsor van diverse sportverenigingen.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

60. Verhage Bloemendaal, Gouda

De zaak oogt fris, en de presentatie van producten, personeel en interieur is gewoon goed. De sfeer die het personeel neerzet, is prettig. Het is daarbij duidelijk te zien dat de ondernemer kennis en vaardigheden van het personeel belangrijk vindt.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 


» Bekijk hier de nummers 61 t/m 70 van de Cafetaria Top 100 2014

Reageer op dit artikel