artikel

Cafetaria Top 100 2014 nummer 41 t/m 50

Cafetaria Top 100

Bekijk hier de nummers 41 tot en met 50 van de Cafetaria Top 100 2014.

Cafetaria Top 100 2014 nummer 41 t/m 50

41. Paulus Fritespaleis, ‘s-Gravendeel

Paul en Anneke van Twist timmeren al ruim vijftien jaar aan de weg met deze buurtzaak, waar verantwoord snacken centraal staat. Ze onderscheiden zich verder met zelfgemaakte ambachtelijke producten en hebben hart voor de wijk.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

42. Snack-Eethuis Hugo, Heerhugowaard

Maatschappelijk verantwoord ondernemen krijgt bij Snack-Eethuis Hugo veel aandacht. Het bedrijf gaat zuinig om met grondstoffen en energie en draagt zorg voor de sociale omgeving. Daarom werd de zaak vorig jaar genomineerd voor de Ad van Geloven Imago Award.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

43. Verhage Haamstede, Burgh-Haamstede

Een ondernemer met hart voor de zaak, oordeelt de jury. Hier wordt met liefde gewerkt. Toch zal deze positie eigenaar Steffen Costerus enigszins tegenvallen. Vorig jaar stond hij immers op plek 5. Maar Verhage Haamstede scoort op de meeste onderdelen erg goed.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

44. De Elburger Broodjes & Snacks, Elburg

De Elburger maakt op alle fronten een sterke indruk. De zaak heeft een fraaie uitstraling en bevindt zich op een mooie locatie aan een pittoreske winkelstraat. Het sfeervolle overdekte terras met nette parasols geeft een extra tintje.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

45. Eethoek de Donck, Posterholt

Deze nieuwkomer baart opzien met een fraaie notering. Bij Eethoek de Donck is alles tot in de puntjes verzorgd. De nieuwe, stijlvol ingerichte zaak in het Limburgse Posterholt wordt sinds juli vorig jaar met passie en plezier gerund door de schoonbroers Mark Pollaert en Ed van de Ven.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

46. Snackpoint Um ’t Hukske, Meterik

Mooie cafetaria in een klein dorp. Um ’t Hukske in Meterik keert onder de vlag van Snackpoint na twee jaar terug in de Top 100. Het bedrijf zagen we als vestiging van Smulwereld in 2010 nog terug op plek 34. De ondernemers hebben hun zaakjes goed voor elkaar.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

47. Restaria De Coevering, Geldrop

Restaria de Coevering treedt toe tot de Cafetaria Top 100. Centraal staat het op zijn gemak stellen van de gast. Die gasten kiezen van een gevarieerde kaart met verschillende eigen producten. Overal zit het juiste logo op en zelfs de menukaart voelt luxe aan.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

48. ’t Pakhuis Horeca & Catering Service, De Klomp

Bij deze nieuwkomer in de lijst wacht de gast een warm welkom. Zowel het terras als het stijlvolle, houtbruine en antracietgrijze interieur is goed verzorgd. De cafetaria serveert niet alleen lekkere, maar ook verantwoorde snacks.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

49. The Place to Be ‘De Erven’, Emmeloord

John Flux van The Place to Be ‘De Erven’ in Emmeloord heeft een duidelijke visie: zijn team wil de beste service en kwaliteit leveren afgestemd op de doelgroep. Deze ondernemer weet hoe belangrijk het is om dichtbij je gasten te staan.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

50. Kwalitaria ’t Hukske, Horst

’t Hukske van Peter Janssen in Horst ademt gastvrijheid. En wat een uitstraling heeft deze cafetaria! De zaak is geordend, het personeel heeft oog voor de gast en er is een uitgebreide keuzemogelijkheid. Alleen op de sociale media horen we graag nog meer over ’t Hukske.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 


» Bekijk hier de nummers 51 t/m 60 van de Cafetaria Top 100 2014

Reageer op dit artikel