artikel

Cafetaria Top 100 2014 nummer 36: Verhage Berkel-Centrum, Berkel en Rodenrijs

Cafetaria Top 100

Een ruim opgezette zaak met uitnodigende entree en volop uitstraling en beleving. Het interieur is van hoog niveau. Je kijkt je ogen uit. Verhage Berkel-Centrum wil verwachtingen overtreffen en daarin slaagt het uitstekend. Service is een sterk punt.

Cafetaria Top 100 2014 nummer 36: Verhage Berkel-Centrum, Berkel en Rodenrijs
Ron Jansen

Als de gast een menu bestelt, krijgt hij bij een vervolgbezoek een gratis koffie of thee. Goed voorbeeld van slim ondernemen. De nieuwkomer van vorig jaar handhaaft de hoge positie door het totaalplaatje. Ruben Leijs en Inge de Hoog hebben met hun andere bedrijf, Verhage Delfgauw – De Emerald (81), ook een vermelding in de lijst. Knap!

Reageer op dit artikel