artikel

Cafetaria Top 100 2014 nummer 31 t/m 40

Cafetaria Top 100

Bekijk de nummers 31 t/m 40 van de Cafetaria Top 100 2014

Cafetaria Top 100 2014 nummer 31 t/m 40

31. Eethuis & Snackbar Oscars, Emmen

Een nieuwkomer met veel potentie. Eethuis & Snackbar Oscars in Emmen ging in het voorjaar van 2013 van start en scoort gelijk hoge ogen. De enthousiaste broers Dirk en Hendrik de Gooijer hebben veel in huis: een prachtige, ruim opgezette zaak en onderscheidende, smaakvolle producten.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

32. Eetsalon Menzing,

Passie voor het vak zie je in veel facetten terug in dit professionele bedrijf, dat in 2014 veertig jaar bestaat. De eet- en ijssalon stralen kwaliteit uit. De verse producten worden mooi en aantrekkelijk gepresenteerd. Met de gastgerichtheid zit het wel goed
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

33. Smulwereld Emmerhout, Emmen

Mooie moderne zaak krijgt een terechte beloning met deze fraaie notering. De ambitieuze ondernemer heeft een duidelijke visie en wil graag doorgroeien naar een derde vestiging. Smulwereld Emmerhout kiest nadrukkelijk voor continuïteit en versbeleving.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

34. Verhage Floriande Hoofddorp, Hoofddorp

Deze topzaak doet een stapje terug, van 8 naar 34. Toch moeten we daar niet te zwaar aan tillen. Verhage Floriande van Marco en Gisela Honsbeek haalt opnieuw een bijzonder hoog niveau. De eigenaren noemen hun buurtzaak een familierestaurant en dat is het ook.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

35. Plaza Westerbork, Westerbork

Plaza Westerbork maakt een mooie sprong in deze ranglijst. De zaak bevindt zich op een prima locatie in het hart van het toeristische dorp. Het scoort op alle beoordeelde punten een ruime voldoende. Het fraaie en ruime terras is een toegevoegde waarde.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

36. Verhage Berkel-Centrum, Berkel en Rodenrijs

Een ruim opgezette zaak met uitnodigende entree en volop uitstraling en beleving. Het interieur is van hoog niveau. Je kijkt je ogen uit. Verhage Berkel-centrum wil verwachtingen overtreffen en daarin slaagt het uitstekend. Service is een sterk punt.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

37. Kwalitaria de Daltons, Voorthuizen

De Daltons in Voorthuizen sloot zich dit jaar aan bij Kwalitaria. De vertrouwde kwaliteit bleef gehandhaafd, maar de overgang zorgde voor een impuls op het gebied van uitstraling, assortiment en marketing. De jury is onder de indruk van de sfeervolle zaak.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

38. Cafetaria Family Oostzaan, Oostzaan

Family Oostzaan wint, met een stijging van bijna zestig plaatsen, flink wat terrein terug. Deze positie past beter bij de mooie en originele zaak van Jeroen Kuijs. De ondernemer hoeft zijn aandacht niet meer over twee bedrijven te verdelen.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

39. Snack-Plaza Willem de Boer, Urk

De opmars van Snack-Plaza Willem de Boer op Urk gaat gewoon door. De winnaar van de Cafetaria Top 100 in 2008 moest daarna verplicht drie jaar vanuit de eregalerij toekijken. In 2012 keerde het topbedrijf van Henk de Boer terug op plek 72 en vorig jaar stond het 58e.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

40. ’t Eiland Dronten, Dronten

De deuren in dit ruim opgezette bedrijf staan letterlijk en figuurlijk wagenwijd open. Je voelt je gelijk welkom. Kwaliteit zie je overal in terug. De zaak op een prima locatie heeft een moderne, frisse uitstraling.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 


» Bekijk hier de nummers 41 t/m 50 van de Cafetaria Top 100 2014

Reageer op dit artikel