artikel

Cafetaria Top 100 2014 nummer 22: Restaurette ’t SnackBearske, Beetsterzwaag

Cafetaria Top 100

Restaurette ’t SnackBearske, gestart in 2009, laat niets aan het toeval over. Deze luxe cafetaria met een breed assortiment, inclusief vis en stamppotten, test steeds of de producten wel voldoen aan de eigen kwaliteitsnormen. ’t SnackBearske onderscheidt zich verder met zelfgemaakte producten. Het bedrijf speelt volop in op de toeristische doelgroepen en weet met innovaties […]

Cafetaria Top 100 2014 nummer 22: Restaurette ’t SnackBearske, Beetsterzwaag

Restaurette ’t SnackBearske, gestart in 2009, laat niets aan het toeval over. Deze luxe cafetaria met een breed assortiment, inclusief vis en stamppotten, test steeds of de producten wel voldoen aan de eigen kwaliteitsnormen. ’t SnackBearske onderscheidt zich verder met zelfgemaakte producten. Het bedrijf speelt volop in op de toeristische doelgroepen en weet met innovaties steeds opnieuw aandacht te trekken. Om optimale kwaliteit te garanderen, wordt het frituurvet elke twee dagen ververst. De zaak is van voor naar achteren schoon, schoon en nog eens schoon!

Reageer op dit artikel