artikel

Cafetaria Top 100 2014 nummer 21 t/m 30

Cafetaria Top 100

Bekijk hier de nummers 21 tot en met 30 van de Cafetaria Top 100 2014.

Cafetaria Top 100 2014 nummer 21 t/m 30

21. Plaza ’t Kruuspunt, Ballum

Plaza ’t Krûûspunt wil dat elke gast zich thuis voelt en dat voel je na binnenkomst onmiddellijk. De gepassioneerde ondernemer instrueert zijn medewerkers doordringend met de boodschap dat elke gast uniek is.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

22. Restaurette ’t Snackbearske, Beetsterzwaag

Restaurette ’t Snackbearske, gestart in 2009, laat niets aan het toeval over. Deze luxe cafetaria met een breed assortiment, inclusief vis en stamppotten, test steeds of de producten wel voldoen aan de eigen kwaliteitsnormen.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

23. Eetpaleis ’t Vosje, Berlicum

Gratis wifi, een invalidentoilet en een elektrische oplaadpunt voor fietsers. Het zijn service-ingrediënten van ’t Vosje. Bijzonder ook: in de weekeinden zijn twee medewerkers helemaal vrijgemaakt om te zorgen voor optimale servicebeleving.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

24. De Snackbar lunch and dinner, Deurne

De Snackbar, hoe duidelijk kan een naam zijn? Alles in dit bedrijf klopt. De consequent doorgevoerde huisstijl, de routing voor de gast en de medewerkers, het gemotiveerde team. Het bedrijf kwijt zich met verve van zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

25. Snackpoint Le Patat, Aarle-Rixtel

Le Patat ziet eruit om door een ringetje te halen. Het bedrijf besteedt veel aandacht aan onderhoud. Zo komt elk jaar de schilder langs. Hier onderneemt men met oog voor detail. Het bedrijf stelt de buurt, het milieu en de gast centraal.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

26. Cafetaria Kom us Aan!, Budel

Kom us Aan! besteedt veel aandacht aan routing en logistiek. Tijdens de spits heeft iedereen een vaste werkplek. Door goed gecommuniceerde instructies weet iedereen precies wat er wordt verwacht. Dit betekent dat alles bij topdrukte op rolletjes loopt.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

27. Plaza Leesten, Zutphen

Wat vorig jaar gold, geldt dit jaar natuurlijk nog. Het exterieur van Plaza Leesten heeft een geweldige wervingskracht, vooral dankzij de fraaie serre. Het bedrijf is mooi gesitueerd op een prominente plek in een eigentijdse nieuwbouwwijk in Zutphen.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

28. FamilyBeverwijk, Beverwijk

Een vertrouwde naam in de bovenste helft van de top 100. Family Beverwijk grossiert de laatste jaren in mooie posities in de lijst en mag daarom beslist een stabiele factor worden genoemd. Het bedrijf met een duidelijke wijkfunctie zit op een mooie plek met veel passanten.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

29. Aris Frieterie, Laren

Aris Frieterie stijgt bijna veertig plaatsen. Terecht, want Aris en Gerda Dijks hebben hun zaakjes goed voor elkaar. De liefde voor het vak zie je in veel onderdelen terug. De jury is vooral onder de indruk van het ambachtelijke karakter van de cafetaria.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

30. Plaza ’t Wapen van Stellendam, Stellendam

Professioneel, gastvrij en plaatselijk betrokken bedrijf. Bij Plaza ’t Wapen van Stellendam wordt energie gestoken in klantenbinding. Kinderen krijgen soms een gratis ijsje of frietjes. Bij klachten heeft de gast gelijk, geen discussie.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 


» Bekijk hier de nummers 31 t/m 40 van de Cafetaria Top 100 2014

Reageer op dit artikel