artikel

Cafetaria Top 100 2014 nummer 12: Snack-Plaza & Brasserie Meuleplein, Nijeveen

Cafetaria Top 100

Een sfeer- en smaakvol gloednieuw bedrijf. De fraaie gevel en een prachtig terras zorgen voor een enorme stopkracht. Ook binnen is alles dik in orde. De huisstijl is consequent en met veel aandacht voor detail doorgevoerd.

Cafetaria Top 100 2014 nummer 12: Snack-Plaza & Brasserie Meuleplein, Nijeveen

Het voordeel van nieuwbouw is dat je vooraf goed kunt nadenken over de routing. Die is dan ook helemaal afgestemd op de eisen van vandaag. Wel verdient het formaliseren van de interactie tussen medewerkers en gasten extra aandacht. Hoewel Meuleplein volop actief is op sociale media, is een minpuntje dat de site niet gereed was bij het ter perse gaan van deze editie.

Reageer op dit artikel