artikel

Cafetaria Top 100 2014 nummer 11 t/m 20

Cafetaria Top 100

Bekijk hier de nummers 11 tot en met 20 van de Cafetaria Top 100 2014.

Cafetaria Top 100 2014 nummer 11 t/m 20

11. Plaza de Stoete, Lisse

Lisse lijkt de topplaats in cafetarialand. In het verleden gooide King Lao hoge ogen. In deze lijst scoren twee bedrijven. Plaza De Stoete (de andere is Family, nummer 9) maakt een reuzensprong: van plaats 72 naar de elfde plek.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

12. Snack-Plaza & Brasserie Meuleplein, Nijeveen

Een sfeer- en smaakvol gloednieuw bedrijf. De fraaie gevel en een prachtig terras zorgen voor een enorme stopkracht. Ook binnen is alles dik in orde. De huisstijl is consequent en met veel aandacht voor detail doorgevoerd.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

13. AnyTyme Marktzicht, Born

Superschoon, supergezellig, supergoed. AnyTyme Marktzicht behoort tot de hoogste nieuwskomers, het komt binnen op plaats 13. De gast wordt zeer gastvrij onthaald. Hier spatten de passie, gedrevenheid en liefde voor het vak er vanaf.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

14. Snackpoint Bunde, Bunde

Klein maar fijn en uitstekende service. Wel wat lastig vindbaar. Een grote banner aan de weg en neon op de gevel tackelen dit probleem echter. De persoonlijke aandacht voor de gast is hartverwarmend.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

15. Plaza ’t Hoekje, Ouddorp

’t Hoekje is sinds 1970 door de grootouders, ouders en de huidige eigenaar 32 keer aangepast of verbouwd. Laatstelijk werd de softijshoek aangepakt, wat de omzet een oppepper gaf. ’t Hoekje heeft een innige band met zijn gasten, zelfs vakantiegangers.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

16. Kwalitaria Délifrance Colijn, Rhenen

Colijn is de laatste jaren een vaste waarde in de hoogste regionen van de Cafetaria Top 100. Het afgelopen jaar voltrok zich een grote verandering, het bedrijf sloot zich aan bij Kwalitaria. De kwalitateit was al hoog, en de kwaliteit blíjft hoog.
> Bekijk hier het juryrapport

 

17. Kwalitaria ’t Luifeltje, Burgum

’t Luifeltje is het resultaat van 28 jaar gedegen ondernemerschap. Het is vijf jaar geleden herbouwd en mag een modelbedrijf worden genoemd. De jury: ‘Wat een fijn bedrijf! Een heerlijk gastvrije ontvangst. De medewerkers staan voor iedereen klaar.’
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

18. Foodmaster De Parel, ’s Gravenzande

Ondernemer Richard van Dop overleed in juni aan de gevolgen van een hersentumor. Het bedrijf ging verder zonder zijn bezielende leiding, maar is onder de hoede van Bianca een cafetaria van allure gebleven. Fris, schoon, mooie aardse tinten en fraaie visuals.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

19. Friet van Piet, Groningen

Weer vijf plaatsen hoger. Friet van Piet krijgt loon naar werken. Elk jaar opnieuw verrast het Groningse bedrijf met bijzondere initiatieven. Met een eigen campagne voor biologische snacks en friet of door in te haken op landelijke thema’s.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 

20. Eethûs De Kaai, St. Annaparochie

Met een vernieuwd terras en dito huisstijl maakt De Kaai een grote sprong. Alles was altijd al dik in orde bij dit bedrijf. De kwaliteit van de producten, de omgang met gasten en de totale uitstraling. Maar steeds opnieuw ziet De Kaai kans zich te verbeteren.
> Bekijk hier het juryrapport

 

 


» Bekijk hier de nummers 21 t/m 30 van de Cafetaria Top 100 2014

Reageer op dit artikel