artikel

Cafetaria Top 100 2014 nummer 10: Het Oude Raedthuys, Cothen

Cafetaria Top 100

Het Oude Raedthuys in Cothen beseft ten volle dat de gast zijn enige bestaansrecht is. En dus wordt deze van binnenkomst tot vertrek in de watten gelegd.

Cafetaria Top 100 2014 nummer 10: Het Oude Raedthuys, Cothen

Het Oude Raedthuys besteedt veel aandacht aan zijn producten en de beleving, maar vervult ook de sociale functie ten volle. Het bedrijf is het warm kloppende hart van Cothen, een plaats waar men op een gemoedelijke manier met elkaar omgaat. De ondernemer ziet zijn bedrijf als een podium waarop hij top wil acteren. Samen met zijn medewerkers. Hier mag iedereen, gast of personeelslid, gewoon zichzelf zijn. Hier wordt nog de tijd genomen voor een praatje, terwijl de bestellingen op een prachtige, elegante wijze worden uitgeserveerd. Bedrijf en gast vormen bij Het Oude Raedthuys een ondeelbare eenheid. Het is treffend in beeld gebracht door een 3D-schilderij dat de ondernemer liet maken. Het bedrijf kwijt zich met verve van zijn maatschappelijke taak, werkt aan duurzaamheid en blijft met zijn concept bij de tijd. Zo speelt het met een eigen subformule in op de betere-hamburgers-trend.

Reageer op dit artikel