Friet 15 feb 168
Vincent Oud van AnyTyme Lelystad heeft zijn gasten dolenthousiast gemaakt over zoete aardappelfri...
Bedrijfsvoering 15 feb 2358
Pieperz opent de komende maanden twee nieuwe zaken. De vestiging in Eerde wordt tevens een stuk g...
Bedrijfsvoering 14 feb 1435
Naomi Jansen opende onlangs haar eigen schoolkantine van Vital4Skool, een formule van FHC Formule...
De CO2-uitstoot moet drastisch omlaag. In 2050 gaat Nederland daarom helemaal van het gas af. Dat betekent voor ...
Koninklijke Horeca Nederland is een belangenvereniging voor de hele horeca. Toch wordt er door ondernemers en to...
Van schreeuwerig en vrij standaard naar sfeervol, uitnodigend en comfortabel. Soms is het tijd voor verandering....
Spitsuur bij Plaza Jagershoef is intens, voornamelijk door de toename in bezorgbestellingen. Daarvoor is goede a...
Marco Agema runde jarenlang Friet van Piet in Groningen. Hij verkocht zijn stadscafetaria en stortte zich volled...
Friet met toppings zijn hot en steeds meer ondernemers ontwikkelen hun eigen, unieke creaties. In Snackkoerier g...
Wat hebben ze het toch makkelijk. Werken zonder stress, zonder tijdsdruk en weinig wat fout kan gaan. Het is het...
Als ik deze column schrijf, zit ik midden in de periode van de verkiezingen van het jaar. Het zal u niet ontgaan...
Op de Horecava won ik de vakwedstrijd Lekkerste Frietje met topping. Allereerst kan ik jullie melden, dat meedoe...
‘Papa, waarom rijden wij niet in een elektrische auto? Weet je wel dat de aarde doodgaat?’ Soms kan mijn zoontje...
Bij het jureren voor de Cafetaria Top 100 viel het me op, en als regelmatige consument eigenlijk nog veel meer: ...
Afgelopen maand was het weer een keer zover. Een inbraak in de winkel. Ik woon niet ver van de zaak, dus ik was ...
Valentijnsdag is ook voor cafetaria’s en andere fastserviceondernemers een kans om leuke acties te bedenken. Sna...
Ruim honderd franchisenemers van Domino’s protesteren tegen de uitbreidingsplannen van de pizzaketen. De onderne...
Takeaway.com heeft in het afgelopen jaar zijn verlies een stuk verkleind. Het bedrijf achter onder meer maaltijd...
Domino’s ziet het percentage lunch ten opzichte van het totaal aantal bestellingen explosief stijgen. Volgens de...
Vier op de tien cafetaria’s in Nederland worden gerund door Chinese ondernemers. Dat zegt de Vereniging Chinese-...
Waarom draagt de Amersfoortse kroket van Vlaams friteshuis van Gogh die naam precies? Om die vraag te beantwoord...
Diego Buik heeft eindelijk zijn eigen hamburgerrestaurant, in Rotterdam. Aangezien Buik door het leven gaat als ...
Restaria Pannenschuur is flink verbouwd en het resultaat mag gerust verbluffend genoemd worden. Neem een kijkje ...
De nieuwste en meteen grootste vestiging van Dunkin’ Donuts in Nederland is onlangs geopend in Den Haag. De zaak...
De Amerikaanse hamburgerketen Wayback Burgers opende op 1 december de eerste Europese Vestiging in Breda. Snackk...
De nieuwste Bram’s Gourmet Frites is geopend in Bleiswijk. Het is een bijzondere locatie. De zeecontainers kenne...
Ruim 700 aanwezigen vierden maandag 29 oktober de onthulling van de Cafetaria Top 100 2018 bij Studio 21 in Hilv...
Het feestgedruis is voorbij, iedereen is weer hard aan het werk in de zaak. Het is dan altijd leuk om nog even t...
‘Nee dit hadden we echt niet verwacht. We zijn een kleine buurtcafetaria’, aldus dé winnaars van de Cafetaria To...
Een oer-Nederlandse naam voor een cafetaria 2.0-concept van een jonge ondernemer. Dat is de korte samenvatting v...
Geloven konden ze het nauwelijks. En vooraf durfden ze niet te hopen. Cindy en Mark Verwey van Eethuys de Lind u...
Alida’s Smulpaleis in Roden, de winnaar van de Cafetaria Top 100 2015-2016, mocht zich een jaar lang de beste no...
Twee horeca-ondernemers die hun sporen hebben verdiend op het gebied van social media geven fastfoodnemers 5 pra...