nieuws

Spare Rib Express vlamt niet meer 

Bedrijfsvoering 694

Spare Rib Express vlamt niet meer 

Spare Rib Express wil af van de associatie met fastfood. Daarom hebben de auto’s van de bezorgformule een nieuwe uitstraling gekregen.

Spare Rib Express heeft een nieuw design voor de bezorgauto’s onthuld, zonder de vlammen waar de formule altijd om bekendstond. ‘De huidige stijl met vlammen is inmiddels wat gedateerd geworden als je kijkt naar onze algehele uitstraling’, zegt woordvoerder David Pinedo. ‘Bovendien wekt het huidige cardesign met vlammen associaties op met fastfood en daar willen we juist vanaf.’

Cool en trendy

De nieuwe uitstraling heeft uiteraard als doel om naamsbekendheid en herkenbaarheid te creëren. Daarnaast wil de formule als trendy gezien worden door potentiële medewerkers. ‘Als koerier moet het cool zijn om in onze auto’s te rijden, zonder dat deze als raceauto wordt beschouwd.

Alle nieuwe winkels worden uitgerust met de nieuwe look en bij de bestaande bezorgrestaurants zal het oude ontwerp geleidelijk afvloeien, aldus Pinedo.

60ste Spare Rib Express

Spare Rib Express opende in oktober het 60ste bezorgrestaurant van Nederland in Kampen. Dit jaar zal Spare Rib Express nog een to go-locatie openen in Doetinchem en drie takeout & delivery-locaties: in Hengelo, Alkmaar en Amsterdam Noord.

Spare Rib Express Kampen

 Christa en Anko van Olst (franchisenemers van de 60ste vestiging in Kampen) met links oprichter en algemeen directeur van Spare Rib Express, Remco Robelus.

Ook voor volgend jaar staat al een opening gepland en ziet de formule voldoende mogelijkheden voor nieuwe franchisenemers in de provincies Limburg, Brabant, Gelderland, Overijssel, Zeeland, Flevoland en Friesland.


Reageer op dit artikel