nieuws

Spare Rib Express opent 60ste locatie en is nog lang niet klaar

Bedrijfsvoering 239

Spare Rib Express opent 60ste locatie en is nog lang niet klaar
Christa en Anko van Olst, met links oprichter en algemeen directeur van Spare Rib Express, Remco Robelus.

Foodserviceketen Spare Rib Express heeft het 60ste bezorgrestaurant van Nederland geopend in Kampen. Oktober was sowieso een drukke maand voor de keten, en er staat nog een flinke eindsprint gepland.

De afgelopen maand heeft de franchise formule bijna elke week een een nieuw bezorgrestaurant geopend. De zestigste locatie van Spare Rib Express was daarbij een mijlpaal.

‘Het is voor ons een groot compliment dat er steeds meer nieuwe ondernemers vertrouwen hebben in onze franchiseformule’, zegt David Pinedo, woordvoerder van Spare Rib Express. ‘Anderzijds vinden we het ook geweldig om te zien dat Christa en Anko van Olst, als bestaande franchisenemers, de stap maken naar het openen van een tweede takeout & delivery-locatie in Kampen.’

Spare Rib Express Kampen is gevestigd tegenover het station aan Burgemeester Van Tuinenplein 4.

Nog vier in 2019

Dit jaar zal Spare Rib Express nog een to go-locatie openen in Doetinchem en drie takeout & delivery-locaties: in Hengelo, Alkmaar en Amsterdam Noord. ‘Hiernaast hebben we voor volgend jaar ook al een opening gepland staan en lopen er nog diverse trajecten. Overigens zijn er nog ruim voldoende mogelijkheden voor nieuwe franchisenemers in de provincies Limburg, Brabant, Gelderland, Overijssel, Zeeland, Flevoland en Friesland’, aldus Pinedo.


Reageer op dit artikel