nieuws

Restaria nummer 31 staat in Noord-Limburg

Bedrijfsvoering 892

Restaria nummer 31 staat in Noord-Limburg

Cafetaria-ondernemers Mart Bos en Mart Theeuwen hebben zich aangesloten bij de cafetariaformule van Bidfood. Restaria Forest is een echte dorpszaak, zegt Bos. 

De verbouwing van Restaria Forest in het Noord-Limburgse Ysselsteyn is zo goed als afgerond. De ondernemers vieren de heropening op 14 november, samen met het 33-jarig bestaan van de cafetaria.

Goede match

Mart Bos en Mart Theeuwen waren van 2003 tot mei 2019 aangesloten bij Kwalitaria, daarvoor bij Smulwereld. Restaria is een goede match, zegt Mart Bos. ‘Het is een vrije formule, dat vind ik prettig. We kunnen meer zelf bepalen. Wij hebben een echte dorpszaak, mensen van jong tot oud kunnen altijd bij ons terecht doordat we lange openingstijden hebben. En we hebben gewoon goede producten.’

Pannenkoekenhuis

Restaria Forest is gevestigd in een vrijstaand pand, met 100 zitplaatsen binnen en 60 buiten. De ondernemers hebben ook een zalencentrum en een pannenkoekenhuis, achter de cafetaria.

Restaria Forest

 

Flink gegroeid

De cafetariaformule van Bidfood groeit hard; van 17 aan het eind van 2018 tot 31 locaties nu. Daar komt dit jaar nog zeker één bij, in het Zuiden van het land. De meeste ondernemers die zich aansluiten, zijn al afnemer bij Bidfood. ‘Maar we kijken wel of de zaak en de ondernemer geschikt zijn, potentie hebben en dezelfde gedachte hebben als wij’, zegt Marlijn Jansen van Restaria.


Reageer op dit artikel