nieuws

Pizza Hut test ronde pizzadozen

Bedrijfsvoering 529

Pizza Hut test ronde pizzadozen

Een ronde pizza in een vierkante doos; kan dat niet anders? Een ronde doos is eigenlijk logischer, denkt Pizza Hut. De keten gaat deze dan ook testen.

Pizza Hut voert vandaag, 23 oktober, een test uit met ronde pizzadozen. Dit gebeurt bij slechts één vestiging, in Phoenix. De ronde doos is gemaakt van ‘composteerbaar materiaal’ en is een ontwerp van verpakkingsbedrijf Zume. De dozen kunnen gestapeld worden en aan elkaar worden geklikt. Na de test in Phoenix kijkt de pizzaketen of de ronde doos verder kan worden uitgerold.

‘Meest innovatieve verpakking ooit’

‘Deze revolutionaire ronde doos, het resultaat van twee jaar ontwikkelen, is de meest innovatieve verpakking die we ooit hebben geïntroduceerd’, zegt Nicolas Burquier van Pizza Hut. ‘Door de ronde doos smaken onze producten nog beter, doordat we warmere en knapperige pizza’s kunnen bezorgen. Dit is een win-win. Het zal de ervaring van de klant verbeteren en het werk van ons team makkelijker maken.’

Tegelijk met de doos test Pizza Hut een plantaardige topping in Phoenix. De Garden Special Pizza is onder meer gemaakt met ‘Incogmeato’ van het Amerikaanse MorningStar Farms.


Reageer op dit artikel