nieuws

Pieperz start spaarzegelactie bij Jumbo

Bedrijfsvoering 3286

Pieperz start spaarzegelactie bij Jumbo
Foto: Studio38C

Pieperz start op vrijdag 1 november een spaaractie bij de supermarkten van Jumbo. Klanten kunnen sparen voor een gratis snackmenu bij drie vestigingen van Pieperz. 

Bij elke 25 euro aan boodschappen bij de deelnemende Jumbo-supermarkten ontvangt de klant een Pieperz-zegel. Bij een volle spaarkaart krijgt de klant het tweede klassieke snackmenu gratis bij de vestigingen in Veghel, Eerde en Eindhoven.

Klassiek snackmenu

Het klassieke snackmenu bestaat uit een medium frietje met standaard saus, een klassieke snack en frisdrank. De snacks die behoren tot het klassiek snackmenu zijn; frikandel, viandel, kroket, goulashkroket, groentekroket, kaassoufflé, nasischijf, bamischijf, mexicano of kipkorn.

Pieperz zegelactie Jumbo

Elkaar versterken

De samenwerking met Jumbo is ontstaan bij de Proeffabriek op het voormalige industriecomplex CHV Noordkade, waar een vestiging van Pieperz te vinden is en de supermarktketen een Jumbo Foodmarkt heeft. ‘Daar proberen grote en kleine bedrijven elkaar te versterken’, zegt Pieperz-eigenaar Ton Verhoeven. ‘We vonden het leuk om Pieperz op deze manier onder de aandacht te brengen, en Jumbo was ook enthousiast.’

De actie loopt bij twee Jumbo’s in Veghel en drie in Schijndel. ‘Het gaat om een proef. Als het goed gaat, kunnen we het ook in Oosterhout en Eindhoven doen. We hebben dit eerder gedaan met een bioscoop, en dat was een groot succes.’

Het bereik in de supermarkt is in ieder geval enorm, zegt Verhoeven. ‘Een vestiging van Jumbo krijgt wekelijks 15.000 tot 20.000 mensen over de vloer.’

Begrip in Nederland

De actie loopt van 1 november tot en met 31 december 2019.  Pieperz is een groeiende onderneming en hoopt, mede door dit soort acties, een begrip te worden in Nederland.

Pieperz heeft vijf vestigingen: in Veghel, Eerde, Oosterhout en twee in Eindhoven. De eerste opende in 2016, in Veghel. De tweede zaak, in Eerde, opende begin 2018. De kleinste zaak, de vestiging in Eerde, is onlangs verbouwd en is qua oppervlakte verdrievoudigd.


Reageer op dit artikel