nieuws

Pieperz brengt de herfstburger terug

Bedrijfsvoering 2019

Pieperz brengt de herfstburger terug

Pieperz staat bekend om de friet, maar wil ook de hamburgers meer in de spotlight zetten. Dit seizoen is het tijd voor de herfstburger.

De herfstburger is volgens Pieperz, naast de zomerburger, erg populair en wordt vaak besteld. De herfstburger bestaat uit een 100 procent rundvleesburger op een sesambroodje met een krokante binnenkant. Het geheel is afgetopt met sla, een mix van rode kool en wortel, gebakken rode ui, cheddarkaas en truffelmayonaise.

De burger is los te bestellen voor €7,50 of als menu, dat bestaat uit verse friet, de herfstburger en frisdrank voor €9,50.

Vegetarische Slager

Pieperz wil de vegetarische klant ook tevreden houden en daarom is het mogelijk om de herfstburger vegetarisch te bestellen. De ingrediënten blijven hetzelfde alleen wordt de burger vervangen door een vegetarische burger.

De vervangende burger is de 100 procent vegetarische hamburger van de Vegetarische Slager. De burger is op basis van soja, verschillende eiwitten en vitamine B12 gemaakt.

Maaltijdbezorging

Het bezorgen van de burger – en andere bestellingen – is tot nu toe alleen mogelijk in Eindhoven en een gebied in Eerde. Pieperz werkt eraan om in de andere steden ook te kunnen bezorgen.

Pieperz heeft vijf vestigingen: in Veghel, Eerde, Oosterhout en twee in Eindhoven.


Reageer op dit artikel