nieuws

Nieuwe eigenaren ’t Friet-Uurke nóg natter achter de oren

Bedrijfsvoering 492

Nieuwe eigenaren ’t Friet-Uurke nóg natter achter de oren
Noah Rolink (links) en Julius Remmer (in de kraam). Foto: Peter Roek

De twee 18-jarige Zeeuwse vrienden die deze zomer startten met ’t Friet-Uurke in Bruinisse hebben hun frietkraam verkocht. Hun opvolgers zijn zelfs nog jonger, meldt PZC.

Noah Rolink en Julius Bremer baarden deze zomer opzien met een eigen frietkraam in de haven van Bruinisse. Het was een bijzondere vakantiebaan, die ze hoopten uit te bouwen tot een succesvolle onderneming. Maar werk en studie bij elkaar werd ze teveel.

Spaargeld en ouderbijdrage

De twee zetten hun kraam op Marktplaats en verkochten het uiteindelijk aan Hugo Paagman en Jonathan van den Berge, beiden 15 jaar oud. Ze kochten de kraam met hun eigen gespaarde geld en een bijdrage van hun ouders. Volgende week staan ze met de frietkraam op het eerste feestje. ‘We kunnen niet wachten tot de zomer’, aldus Hugo Paagman tegen de krant.


Reageer op dit artikel