nieuws

McDonald’s introduceert Veggie Nuggets

Bedrijfsvoering 443

McDonald’s introduceert Veggie Nuggets
De Veggie Nuggets met de Veggie Homestyle Crispy Chicken en de Veggie McChicken.

McDonald’s biedt de Chicken McNuggets nu ook in een vegetarische variant aan: de Veggie Nuggets. McDonald’s zegt dat steeds meer gasten ervoor kiezen om een keertje geen vlees te eten en wil daarom meer variatie bieden.

De Veggie Nuggets zijn gemaakt van zuivel, zeewier en plantaardige vezels. Ze zijn tijdelijk verkrijgbaar als portie van zes, negen en twintig Nuggets en als portie van vier in het Happy Meal.

Falafel salade en Mexican salsa

Naast de Veggie Nuggets introduceert McDonald’s de Veggie falafel salade en de Veggie Homestyle Mexican Salsa. Met deze introducties breidt McDonald’s het aantal Veggie opties verder uit, om haar gasten een gevarieerd menu te bieden.

Nuggets een maand verkrijgbaar

De Veggie Nuggets en de Veggie Homestyle Mexican Salsa zijn vanaf 1 oktober tot en met 4 november verkrijgbaar in vrijwel alle McDonald’s restaurants in Nederland. De Veggie Homestyle Crispy Chicken en de Veggie McChicken zijn wel permanent beschikbaar, evenals de nieuwe Falafel Salade.

‘We gaan kijken of de Veggie Nuggets bij onze gasten in de smaak vallen. En wie weet verschijnen ze dan nog eens op de kaart’, aldus woordvoerder Eunice Koekkoek.


Reageer op dit artikel