nieuws

Het Oude Raedthuys start concept met favoriete snackmenu’s van het team

Bedrijfsvoering 1785

Wat eten medewerkers van de cafetaria eigenlijk graag? Op die vraag heeft cafetaria Het Oude Raedthuys in Cothen nu het antwoord met een nieuw concept.

Het Oude Raedthuys start concept met favoriete snackmenu’s van het team
Foto: Koos Groenewold

Ondernemer Nick van der Linden start met ‘Raedtguys’, een concept waarbij ieder teamlid zijn of haar favoriete snackmenu heeft samengesteld. Gasten van cafetaria Het Oude Raedthuys kunnen deze menu’s bestellen met 25 procent korting.

Frites joppiesaus-fritessaus

Zo eet Sharon het liefst een frikandel speciaal, een wrap met honingmosterdsaus en kaas met een Dr. Pepper. Jorden is dol op ‘frites speciaal eroverheen’, Burgerhuys Raedt van State burger en een Fanta Sinas. Roy houdt niet van saus, dus hij gaat voor een frites zonder, een mexicano xxl en een Heineken Pilsener.

De korting op de menu’s wordt verdubbeld op de dag dat iemand jarig is. Gasten krijgen op die dag 50 procent korting op het menu van de jarige.

Betrokkenheid stimuleren

Van der Linden wil met zijn nieuwe concept de betrokkenheid van het team te stimuleren. ‘Het moet geen strijd worden, maar we kijken wel naar wie de meeste menu’s verkoopt. Aan het einde van de rit is er dan een award. Een beetje als medewerker van het jaar, maar dan op onze manier.’

De ondernemer heeft een logo ontworpen en t-shirts met de tekst ‘I’m one of the Raedtguys’. Op die manier hoopt hij dat het gesprek aan tafel op een leuke manier op gang komt.

het oude raedthuys


Reageer op dit artikel